Groepsfoto Kids Judo Sportschool Herbert

Ontdek Kids Judo bij Sportschool Herbert – een avontuur vol groei, zelfvertrouwen en vriendschappen. Begeleid door experts leren kinderen waardevolle vaardigheden voor het leven. Maak deel uit van onze hechte gemeenschap en geef jouw kinderen de beste start op weg naar succes. Kom vandaag nog langs en ontdek de magie van Kids Judo!

Ontdek Kids Judo - Leer, Speel en Groei met Plezier met Judo in Ede

Bouw zelfvertrouwen en discipline op met onze leuke Kids Judolessen

Kids Judo springen bij Sportschool Herbert
a smiling child quokka Sportschool Herbert
Tai Otoshi bij Sportschool Herbert
Judo Kids glimlach foto bij Sportschool Herbert
a smiling child fox Sportschool Herbert

Kids Judo

Bij Sportschool Herbert – Judo Ede – bieden we uitdagende en speelse Kids Judolessen aan, waar kinderen in een veilige omgeving kunnen leren, spelen en groeien. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles en ervaar de voordelen van judo voor jouw kind!

“Geef je kind de ultieme voorsprong met Kids Judo – een inspirerende reis waarbij ze zelfvertrouwen, discipline en fysieke vaardigheden ontwikkelen.” – Schrijf ze vandaag nog in en laat ze stralen op de judomat!

Veel Gestelde vragen

Kinderen kunnen meestal starten met Kids Judo bij Sportschool Herbert vanaf 3 jaar. We raden doorgaans 4 jaar aan maar als u merkt dat uw kind al vanaf 3 jaar erg bewegelijk is kan het eerder.

Ja, uw kind heeft een speciale judogi (judopak) nodig. Geen zorgen, we kunnen u helpen bij het verkrijgen van de juiste kleding. Onze sportschool biedt een scala aan judopakken voor kinderen. Voor de proeflessen kan uw kind meedoen in een oude lange joggingsbroek en T-shirt.

Absoluut! Judo bij Sportschool Herbert is een veilige sport voor kinderen. We leggen de nadruk op techniek, respect en beheersing. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen om blessures te voorkomen.

De trainingsfrequentie bij Sportschool Herbert kan variëren, afhankelijk van de leeftijd en het niveau van uw kind. Over het algemeen raden we aan om minimaal één tot twee keer per week deel te nemen aan de trainingen.

Absoluut! Judo geschikt voor kinderen van alle lichaamstypes en atletische capaciteiten. Onze ervaren trainers zullen uw kind begeleiden en hen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen, ongeacht hun fysieke kracht.

Nee, we zorgen ervoor dat er gekwalificeerde instructeurs aanwezig zijn die de veiligheid van uw kind waarborgen. Ze leren hen stap voor stap de juiste technieken en zorgen ervoor dat de trainingen veilig en plezierig verlopen.

Zeker! We bieden wedstrijdmogelijkheden voor kinderen die meer ervaring willen opdoen en hun vaardigheden willen testen. We moedigen deelname aan wedstrijden aan, maar het is niet verplicht.

Het inschrijven van uw kind voor Kids Judo is eenvoudig. Neem contact met ons op en ons vriendelijke team zal u voorzien van alle benodigde informatie en begeleiding om uw kind in te schrijven. Ontdek de vele voordelen van Kids Judo en begin met het boeken van een proefles!

Testimonials

“Ben ontzettend blij met de judoles voor mijn zoontje. Naast alle fysieke vaardigheden leren de kinderen ook vertrouwen en respect te hebben in/voor zichzelf en elkaar. Jan gaat heel leuk met de kinderen om, geeft ze de ruimte als het kan en is duidelijk waar nodig en dit ook nog eens op vriendelijke wijze!”
Annemarie
Annemarie
“Leuke judo lessen voor de kinderen! Er is een fijne en veilige sfeer en de kinderen gaan leuk met elkaar om. De begeleiding van Jan is erg goed, behalve judo leren de kinderen respectvol met elkaar om te gaan. En ze kunnen even goed hun energie kwijt.”
Moeder Kids Judo bij Sportschool Herbert
Yvonne Pater
“Top judoschool! Jan heeft veel empathie voor kids en geeft erg leuk les! Alle kids zijn welkom en uniek bij hem. Zeker een aanrader! Gr, Michelle!”
Moeder van Kids Judo met glimlach bij Sportschool Herbert
Client Name

"Ontdek de Sleutel tot Succes - Sluit je vandaag aan bij ons Kids Judo Programma en Stimuleer de Groei van je Kind!"

“Skills for Life – Ontdek de kracht van Kids Judo voor de groei, bloei en uitmuntendheid van je kind. Ontwikkel zelfvertrouwen, discipline en zelfbeheersing in onze veilige en stimulerende omgeving.” De beste Judo in Gelderland.

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Information
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie