Train met de Beste

Onze training

Braziliaans Jiu Jitsu Training

Ontdek de meest effectieve zelfverdedigingstechnieken en ontwikkel een onverslaanbare grondgame met onze BJJ-training. Word een meester in het beheersen van je tegenstander en bereik nieuwe hoogten van fysieke en mentale kracht.

Grappling Training

Duik in de wereld van grappling en versterk je vaardigheden in clinchwerk, worpen en submissions. Onze uitdagende grappling-training biedt de ultieme test voor je kracht, techniek en strategisch denken.

Boksen & Conditie training

Duik in de opwindende wereld van het boksen en bereik tegelijkertijd een uitstekende conditie. Verhoog je snelheid, kracht en uithoudingsvermogen terwijl je de kunst van het boksen onder de knie krijgt. Een dynamische en energieke workout die je zowel fysiek als mentaal sterker maakt.

Veteranen Sambo Training

Speciaal ontworpen voor veteranen, biedt onze sambo training een unieke combinatie van worstel- en zelfverdedigingstechnieken om je kracht, balans en zelfvertrouwen te vergroten. Verbind met mede-veteranen en herontdek je innerlijke krijger.
Sportschool Herbert BJJ Training

Braziliaans jiu jitsu

“Ontdek de Kunst van Braziliaans Jiu Jitsu in Ede, Gelderland – De Ultieme Training voor Zelfverdediging en Persoonlijke Groei”

Bij onze Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ) training in Ede, Gelderland, bieden we een unieke leerervaring die verder gaat dan alleen zelfverdediging. Met onze geoptimaliseerde trainingsmethoden en deskundige instructeurs, is ons programma de beste keuze voor jouw reis naar fysieke en mentale transformatie. Sluit je aan bij een hechte gemeenschap.

Grappling

Bij onze Grappling-lessen in Ede, Gelderland, bieden we een opwindende en uitdagende leerervaring die je fysieke krachten en zelfverdedigingsvaardigheden naar een hoger niveau tilt. Met onze geavanceerde trainingsmethoden en ervaren instructeurs is ons programma de beste keuze voor serieuze beoefenaars van Grappling in de regio.

Grappling bij Sportschool Herbert

Veteranen Sambo

Bij onze Veteranen Sambo Training in Ede, Gelderland, bieden we een unieke en op maat gemaakte ervaring voor veteranen. Dit programma is speciaal ontworpen om je fysieke en mentale kracht te versterken, ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau. Onder leiding van Wereld Kampioen Nico Herbert leer je technieken van Sambo en brengen we je krijgersgeest weer tot leven.

Veteranen Sambo training bij Sportschool Herbert

Boksen & Conditie

Bij onze Boksen & Conditie Training in Ede, Gelderland, bieden we een dynamische en uitdagende workout die je lichaam en geest naar nieuwe hoogten brengt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, ons programma is de ideale keuze om je fysieke conditie te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen.

Boksen en Conditie training bij Sportschool Herbert

Veel gestelde vragen

Voor je eerste les zal de academie je voorzien van een gi (outfit). Het is handig om een oud T-shirt mee te nemen om onder je gi te dragen, evenals een drinkfles water en slippers/sandalen mee te brengen.

Nee, er is geen enkele ervaring vereist. Sterker nog, veel van onze leden hadden geen enkele ervaring voordat ze begonnen.

Alle lessen, behalve de wedstrijdtraining, zijn perfect voor beginners. Je zult tijdens de les samen met een partner de technieken uitvoeren en de kans is groot dat je met een ervaren student zult samenwerken. Bovendien zullen de instructeurs tijdens de technieken nauwlettend opletten en je ondersteunen.

De eerste proefles is gratis. Voor de meeste mensen geeft de eerste les al een goede indruk van wat de training inhoudt en of ze ermee willen doorgaan.

De lessen voor volwassenen zijn het meest geschikt vanaf 15 jaar en ouder.

Nee, dat is niet nodig. Het beoefenen van BJJ, Grappling en Sambo, is echter een uitstekende manier om fit te worden. Na verloop van tijd zul je merken dat je algehele conditie verbetert. Het is natuurlijk handig als je al fit bent, maar we verwelkomen mensen met diverse conditieniveaus in onze trainingen.

Daar twijfelen we aan. De lessen zijn zo ontworpen dat vrijwel alle volwassenen, ongeacht hun leeftijd, kunnen deelnemen. Onze oudste deelnemer is 75 jaar.

Sommige studenten dragen een gebitsbeschermer tijdens het sparren of oorbeschermers. Deze zijn echter niet verplicht en het is aan jou of je ze wilt gebruiken.

Train met de beste

TAKE IT TO THE NEXT LEVEL.

Grappling bij Sportschool Herbert
Sportschool Herbert BJJ Training

Boek een gratis proefles

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnenkort contact met je op.

Contact Information
Proefles:
Voorkeursdatum en -tijdselectie